Informatie voor hardlopers

Feet over Wheels steunen door bij de marathon mee te lopen

Een van de manieren om Feet over Wheels te steunen is om te lopen tijdens het weekend van de Marathon Rotterdam. In april vindt dit weekend plaats en kun je deelnemen op alle afstanden. De afstanden zijn; kidsrun (1 of 2.5 km, tot 12 jaar), ADCity Run (4,2 km), ¼ marathon of de hele marathon, zie www.nnmarathonrotterdam.nl. Dankzij jou als loper gaat er aandacht en geld naar Dwarslaesie Organisatie Nederland, en help je mensen met een dwarslaesie.  

Wat komt hierbij kijken?

Op de dag van jouw loop verzamelen we op een locatie in de stad. Hier ontvang je van ons een mooi loper-shirt van 'Nultien isn't just a code' met ons logo en die van onze sponsoren. We begeleiden je naar het startpunt, waar je gezamenlijk met de groep die dezelfde afstand loopt, begint. Na de finish verzamelen we weer.

Een veel gestelde vraag is of je als loper je eigen sponsor behoort te regelen. Het antwoord hierop is: Onze insteek is om zoveel mogelijk lopers te verzamelen en hiermee zelf grote sponsoren aan te trekken. Als loper een sponsor zoeken is dus niet noodzakelijk. Uiteraard is ons streven om zoveel mogelijk geld op te halen en is sponsoring, bijvoorbeeld uit jouw eigen omgeving, meer dan welkom.  

Al enthousiast geworden om je in te zetten tijdens dit mooie evenement?

Aan de hand van de volgende stappen kan je je inschrijven en aanmelden:

  1. Schrijf je in bij de Rotterdam marathon bij de afstand van je keuze. Dit kan via www.marathonrotterdam.nl/lopers. Daar kan je je gegevens invullen zoals wordt gevraagd. Vul bij "Wat is je reden voor deelname?" in dat je loopt voor het goede doel. De rest spreekt voor zich. Vanwege ons doel om zoveel mogelijk op te halen, zijn de inschrijfkosten voor eigen rekening.
    Let op! Schrijf je op tijd in, want vol=vol (met name bij de ¼ marathon).
  2. Stuur vervolgens een mail naar info@feetoverwheels.nl met in de mail je naam en de afstand waarvoor je bent ingeschreven.
  3. De deadline voor aanmelding bij Feet over Wheels is 14 maart, i.v.m. de bestelling van loper-shirts.

Volg ons op Facebook en Twitter om de ontwikkelingen in de gaten te houden.

Ook mensen die zich al hebben ingeschreven voor een afstand kunnen uiteraard voor ons lopen. In dat geval hoef je alleen een mailtje te sturen naar info@feetoverwheels.nl met je naam en afstand.

Succes met je training en voorbereiding!